TÄVLINGEN 28 MAJ FLYTTAD TILL HAGFORS

Som vi tidigare skrivit så skulle vi ha vår första hemmatävling 28 maj på Kalvholmen. Den tävlingen har nu blivit flyttad till Hagfors. Vi håller på och rustar upp Kalvholmen för en SVEMO besiktning, men elektrikern som är på plats  från kommunen kommer inte hinna klart i tid, då elen var i mycket sämre skick än vad vi tidigare trott. Det är mycket som har blivit förstört och det var vi inte beredda på.

Men ni är varmt välkomna att komma upp till Hagfors för att stötta vårt lag. Vi kommer ha våra egna funktionärer där uppe och vi vill tacka Hagfors som är så stöttande i vårt gemensamma lag.

Nästa hemmatävling kommer istället bli på Kalvholmen, återkommer med datum när den är. Just nu siktar vi på en bra tävling i Hagfors! (Obs, ny Start-tid 13:00)

Share Button